Badkamer renovatie


Een mooie nieuwe badkamer is een droom van velen: het verhoogt je wooncomfort en je huis wordt er iets meer door waard. Een nieuwe badkamer is echter niet goedkoop en daarom schuiven veel mensen de verbouwing ervan voor zich uit. Door met Installatiebedrijf Baggen in zee te gaan wordt u volledig ontzorgd, van start tot eind en dat voor een zeer scherpe prijs.

Als je een oude badkamer hebt, dan kan het hard nodig zijn om de leidingen te vernieuwen. Je kunt er veel schade van hebben als een leiding springt en wordt dan op onnodige kosten gejaagd. Schade door achterstallig onderhoud wordt immers niet door de verzekeraar vergoed. Als je in een ouder huis met houten vloeren woont, kun je er ook mee te maken krijgen dat de vloer onder je badkamer in de loop der tijd is gaan rotten. Voor je eigen veiligheid is het dan van groot belang om daar snel iets aan te laten doen.

Weet dat gedurende de badkamerwerken de badkamer onbruikbaar is. Een normale badkamerrenovatie duurt ongeveer tussen 14-21 dagen. Naar het toilet gaan of zich douchen / baden in de badkamer is tijdelijk niet mogelijk.

Voorzie hiervoor een alternatief, huur tijdelijk een douchecontainer of ga je tijdelijk bij buren / vrienden of familie wassen / verfrissen. 

Hoe gaan wij te werk?
1. Wij maken met jou een vrijblijvende afspraak om je bestaande badkamer op te meten en je wensen te bespreken.
2. Je gaat bij onze partner Sanisale Heerlen in de showroom je sanitair en tegels uitkiezen, hierbij krijg je ook een mooie 3D tekening van het toekomstige eindresultaat.
3. Wij gaan aan de slag, eerst gaan we de bestaande badkamer slopen, daarna begint het overnieuw opbouwen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van de stof en rotzooi.

En dan nu?
Wij kunnen je een offerte prijs opmaken.
Neem vandaag nog contact met ons op via Whatsapp of via ons contact formulier.

VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.

Of stuur ons een whatsapp (klik hier)