Badkamers


Badkamers installeren  
Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren van badkamers? Installatiebedrijf Baggen biedt voor goede prijzen een professionele totaalservice waarbij we het sanitair, loodgieterswerk en alle nodige aanpassingen aan de rioleringen en centrale verwarming voor u verzorgen. We geven bij onze kwalitatieve totaalservice altijd garantie op onze werkzaamheden, zo bent u ervan verzekerd dat wij goed werk verrichten. Onze wachttijden zijn niet lang, wij kunnen u vaak spoedig in de planning opnemen.
 
Renovatie van badkamers
Door een renovatie te verrichten in uw badkamer kan u de waarde, het woongemak en de uitstraling van uw woning verhogen. Deze klussen zijn meestal binnen korte tijd geklaard bij minder ingrijpende renovaties. U kunt al een elegant resultaat verwachten bij een nieuwe betegeling, een nieuwe douche of een inbouw kast voor uw wasmachine. Wij hebben korte wachttijden voor dergelijke klussen. 

Nieuwbouw of complete renovatie
In een nieuwbouw huis of bij een huis dat u van top tot teen laat renoveren, zijn de opties wat betreft badkamers nagenoeg eindeloos. Daarom helpen we u in het meedenken over wat er mogelijk is bij uw woning. Ook kunnen we u in verschillende marktsegmenten winkels aanraden waar wij goede ervaringen en goede prijsafspraken mee hebben. 
Als u een model heeft uitgekozen kunnen wij een planning maken voor de (elektrische) fittings, rioleringen en dergelijke. Wij leggen voorafgaand de buizen en draden aan en koppelen eventueel de CV en verwarmingselementen aan, bereiden de muren naar uw wens voor, en leggen alle soorten vloeren. 

Duurzame keuzes?
Het is nu helemaal hot om van het gas af te gaan, de vraag is hoe handig het voor u is om te minderen of volledig gasvrij te gaan. Uw CV (centrale verwarming) installatie en verwarmingselementen dienen in bepaalde gevallen vervangen te worden. Uw sanitair voorzieningen duurzamer maken kunt u combineren met het verduurzamen van andere delen van uw huis.  
De buitenkant moet vaak ook worden aangepakt voor het verhogen van de duurzaamheid. Bijvoorbeeld met de plaatsing van ventilatoren voor de luchtinstallatie en het circuleren van de warmte van de nieuwe verwarmingselementen. Of met zonnepanelen voor het opwarmen van water, die aan de buitenkant van het huis worden geplaatst. Platte daken zijn hiervoor ideaal, bij een spitsvormig dak is het ook mogelijk. U kunt met ons uw opties verkennen, een duurzaam huis is in meerdere zinnen een huis met goed rendement. 

Installaties en 24-uurs service 
Baggen verzorgt voor u alle soorten installatiewerk. Wij werken in de regio Zuid-Limburg en omstreken, en zijn gevestigd in Geleen (Sittard-Geleen). Wij zijn vele jaren werkzaam als professioneel installatiebedrijf van badkamers, we hebben goede loodgieters binnen ons team en leveren de hoogste kwaliteit sanitair en afwerking. 

Woont u in de regio Zuid-Limburg? Neem dan contact met ons op voor een oriĆ«nterend gesprek en een offerte. U kunt via deze site ook een afspraak inplannen. 

Met onze 24/uurs service zijn wij altijd bereikbaar voor het verhelpen van lekkages en storingen. 


VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.