Centrale Verwarming


Centrale Verwarming plaatsen
Een CV (centrale verwarming) installatie in een nieuwbouw huis of het vervangen van het verwarming systeem bij renovaties van bestaande bouw is een taak die goed en degelijk moet worden uitgevoerd. Baggen installatiebedrijf is jarenlang erkend installateur van verwarming systemen garandeert een veilige en duurzame installatie van uw centrale verwarmingsnetwerk. 
Wij verzorgen al het bijbehorende loodgieterswerk aan uw leidingen en rioleringen, doen zo nodig aanpassingen aan het sanitair en bieden daarom een totaalservice. Wij zijn altijd bereikbaar, bij spoed of niet, met onze 24-uurs service komen wij op ieder uur van de dag en elke dag van de week, water, gas of andere lekkages en storingen verhelpen. Zie onze contactgegevens op deze website. 

De betere centrale verwarming
Het concept van centrale verwarming bestaat al eeuwenlang, tegenwoordig is er zowel veel woongemak als efficiĆ«ntie te behalen door het installeren van een centraal verwarmingsnetwerk. 
Voor een goede centrale verwarming is allereerst goed loodgieterswerk nodig. Er dient gedegen voorwerk te worden verricht voordat we de door u gewenste centrale verwarmingsketel plaatsen. De ketel wekt de warmte op, reguleert de warmte en zorgt voor een verspreiding naar de aangesloten vertrekken in een pand. Daarom is er voor een goed afgesloten CV systeem altijd goed leidingwerk nodig. 
U heeft de keuze voor zichtbare of weggewerkte leidingen, de laatste vergt een stuk meer werk, muren dienen bijvoorbeeld open te worden gehaald en nadien opnieuw te worden gestuct.  Er moet bovendien worden gedacht aan de afvoering, met een ventilatie systeem naar buiten, naar spitsvormige, platte daken of een buitengevel. 

Duurzame verwarming?
Het is een grote omslag voor u om over te stappen op een duurzaam en wellicht zelfs klimaatneutraal systeem voor de verwarming. Wij zeggen altijd, onze systemen zijn sowieso duurzaam, of deze nu nog op het gas aangesloten zitten of niet. Voor het behalen van een officieel hoger duurzaamheidskenmerk van uw woning, wilt u van het gas af en overgaan op een grondwaterpomp en zonne-energie. Dit is een transitie waar u in investeert om er later rendement op te behalen. Voor een persoonlijk advies gaan we met u in gesprek over hoe uw pand klimaatneutraal wordt.   

Verwarmingselementen
Het correct functioneren van het verwarming systeem hangt samen met de plaatsing van verwarmingselementen. Hierin heeft u tegenwoordig veel keus, we kunnen samen met u een vloerplan opstellen met elementen met de door u gewenste functie en uitstraling. Per ruimte, zoals natte ruimte, woonkamer, keuken, kiest u naar wens een bepaald soort element.  
Nadat u een keuze heeft gemaakt voor verwarmingselementen worden deze vakkundig aangesloten op het centrale systeem. Er is veel keus in termen van verwarmingselementen. We kunnen u adviseren zodat u eruit komt welke elementen bij u passen. Ook kunnen we de mogelijkheden met u doornemen als vloerverwarming gewenst is. 

Baggen Installatiebedrijf
Wij zijn gevestigd in Geleen (Sittard-Geleen) en zijn werkzaam in de regio Zuid-Limburg en omstreken. Onze professionals gaan graag met u in gesprek over de opties voor uw pand, of dit nu gaat om periodiek onderhoud of kleine aanpassingen en renovaties van het bestaande systeem of om volledige nieuwe installaties.  


VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.