Geschiedenis


Het bedrijf is gestart in 1918 als Altepost. Het bedrijf is later overgenomen door Teun Baggen en het is verder gegaan als Altepost & Baggen, later is het Baggen geworden.

Teun Baggen had toentertijd 2 werknemers. Zijn zoon Paul Baggen heeft het bedrijf in 1985 overgenomen en het Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen genoemd. Meer dan 20 jaar heeft Paul Baggen met Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen in de hele regio Limburg (en vaak ook erbuiten) bekend gestaan als een stabiele partner in de bouw. Van grote woningbouw verenigingen tot aan sportstichtingen, lokale ondernemers en particulieren vonden hun weg naar ons bedrijf. Uiteindelijk heeft Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen met 8 werknemers een stabiele voet aan de grond gekregen in voornamelijk loodgieters- c.v. en dakdekkerwerkzaamheden.

Helaas is de firma de grote bouwcrisis ook niet bespaard gebleven. Uiteindelijk is in 2010 de firma in een kleinere opzet verder gegaan. Vanaf deze periode werken wij als firma veel samen met professionele concullega’s, sinds 2010 onder de naam Installatiebedrijf Baggen.

Met het plotselinge overlijden van Paul Baggen, op 9 mei 2020, heeft de derde generatie, Mick Baggen, de zaak voortgezet.
Met het voortzetten van de firma zijn wij ook terug gegaan naar de straat waarin het allemaal begonnen is: Rijksweg Noord te Geleen.

Vandaag de dag, in 2020, is Installatiebedrijf Baggen een stabiele partner in Zuid- en Midden Limburg voor al het loodgieters- en dakdekkerswerk.VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.