Loodgieterswerk


Professioneel Loodgieterswerk 
Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met helder vooruitziende blik en het netwerk volledig aansluitend en dicht maken. Installatiebedrijf Baggen is al jarenlang in de regio Zuid-Limburg (Geleen – Sittard) gevestigd en stuurt loodgieters erop uit die verstand van het vak hebben. Tegenwoordig moeten wij niet alleen kennis hebben van sluitende mechanische systemen maar ook van de ontwikkelingen in de techniek en IT-voorzieningen wat betreft centrale thuis- en lange afstandsbedieningen. Hierdoor is ons vak er alleen maar interessanter en meer divers op geworden.
Wij zijn voor alle spoed klussen in Zuid-Limburg en omstreken, iedere dag op elk uur bereikbaar met onze 24-uurs service.  Voor het verhelpen van lekkages of storingen kunt u direct contact met ons opnemen, zie hiervoor onze contactgegevens. Wij komen dan met spoed voorrijden om deze op te lossen.

Loodgieterswerk binnen- en buitenshuis
Wij kunnen voor u onder meer het sanitair aansluiten op leidingen, zoals water en rioleringen. Ook zijn wij in te zetten voor installatie van een CV (centrale verwarming) systeem met bijbehorende aanleg van gas of elektraleiding en aansluiting van verwarmingselementen plaatsen, leidingen vervangen, enzovoorts. Voorts kunnen we uw verwarming systeem voorzien van een lange afstandsbediening, zodat u vanaf uw telefoon de temperatuur kan instellen. 
We kunnen u helpen om uw bestaande bouw of nieuwbouw te verduurzamen door intelligent loodgieterswerk. Denkt u eens aan een efficiënter verwarming systeem of het vervangen van loden leidingen, hiermee brengt u in technische en praktische zin verbeteringen aan in uw pand. We raden u altijd aan om bij renovaties na te denken over wat u zou kunnen doen om ervoor te zorgen dat uw huis een hoger duurzaamheidskenmerk heeft. Uiteindelijk haalt u veel winst uit een dergelijke investering.
Bij de plaatsing van leidingen voor de afvoer aan de buitenzijde van uw huis, met ventilatiesystemen op platte of hellende daken, kiest u natuurlijk voor efficiëntie maar ook voor een goed uitziende afwerking. Eventueel kunnen wij de dakbedekking, ongeacht welke soort, naar wens aanpassen voor een verbeterde waterkering. 

Sanitair
Wij weten hoe belangrijk het is om bij het plaatsen van sanitair te zorgen voor grondig voorwerk en nabewerking. Voordat wij aan de slag kunnen moeten wij ook weten welk soort sanitair u heeft gekozen, zodat we het voorwerk kunnen verrichten wat betreft leidingen en fittingen. Een vakkundige plaatsing en een grondige nabewerking is vervolgens essentieel om jarenlang onderhoudsvrij gebruik te garanderen.

Centrale verwarming
Voor een goed werkend verwarmingsnetwerk binnen uw huis is het net zo belangrijk dat het systeem volledig uitgedacht en aansluitend is gemaakt. Tegenwoordig is er veel mogelijk, zowel in termen van duurzame opties als in termen van de uitstraling en functie van de aangesloten verwarmingselementen. Wij leveren advies en topservice voor alle centrale verwarming systemen.   

Onze voorwaarde
U krijgt van Baggen de garantie dat wij kwalitatief werk leveren, daarom geven wij jarenlange garantie op onze werkzaamheden. Onze vakmensen zijn geschoold en gecertificeerd, en hebben jarenlange ervaring binnen de sector.  Wij staan altijd klaar om bij u te gaan sleutelen, we hebben korte wachttijden en maken een duidelijke planning die we telkens met u afstemmen. 


VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.