Sanitair


Sanitair installeren
Installatiebedrijf Baggen plaatst vakkundig al het sanitair voor u. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en doen ook het loodgieterswerk en elektrische installaties voor goede prijzen. Na het plaatsen leveren we de te plaatsen objecten op met nette afwerking. U kunt met een gerust hart terecht bij installatiebedrijf Baggen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitswerk. We geven altijd garantie op onze werkzaamheden. En we proberen zo veel mogelijk klimaatneutraal te werken. 

Sanitair uitkiezen
Sanitaire voorzieningen zijn in elk huis essentieel. Wij kunnen u de goede richting opsturen naar leveranciers waar wij in het verleden mee hebben gewerkt, waardoor wij betere prijzen kunnen aanbieden. Indien er nog andere ingrepen nodig zijn, zoals het aanpassen van rioleringen en andere leidingen, dan is er een duidelijke planning nodig. 

Bij een nieuwbouw huis kan de plaatsing gemakkelijk worden ingepland, bij bestaande bouw is er soms een nieuw vloerplan nodig om de CV (centrale verwarming), overige installaties en het aanpassen van rioleringen en andere leidingen te laten aansluiten op uw nieuwe sanitair.

Om aan de slag te gaan met de voorbereidingen voor het plaatsen van  het sanitair, moeten we eerst weten welk model u uitgekozen heeft. Er is zo veel mogelijk qua uitvoeringen, het is begrijpelijk als u nog niet weet wat u precies wilt. We kunnen u de goede kant op sturen naar badkamer en sanitair handelaars waar wij zakelijk contact mee onderhouden en voor goede prijzen kunnen afnemen.  
 
Installateurswerk
Ons werk is gecertificeerd en wordt secuur gedaan. Foute plaatsing van onder andere douches of wc’s kan leiden tot lekkages, met storingen en permanente schade aan uw woning tot gevolg. Nieuw sanitair installeren vraagt om goede planning en voorzichtige uitvoering. Daarom bieden wij jarenlange garantie aan op onze werkzaamheden. Wij kunnen tegelijk nieuwe verwarmingen installeren en daarbij bijvoorbeeld aparte gas en watermeters plaatsen, eventueel met pulsuitgang. 

Duurzaam gaan? 
Duurzaam geproduceerd sanitair is uiteraard mogelijk, we leggen graag uit wat uw opties zijn. Wij kunnen in combinatie andere zaken in uw woning aanpassen zodat deze een hoger duurzaamheid kenmerk krijgt. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen op platte daken of puntdaken, voor het verwarmen van water, en het gas vrijer maken van de woning. Volledig gasvrij gaan is een ingrijpende stap, ook daarbij kunnen we u begeleiden en scherp geprijsde offertes voor u opstellen.   

Beter bij Baggen
Voor professioneel en service gerichte totaaldiensten kunt u bij Baggen terecht, onze installateurs zijn bouwtechnisch vakkundig en jaren actief in de sector. We blijven up-to-date over de laatste ontwikkelingen van de techniek en mode, zo proberen we ons in deze markt te onderscheiden. We hebben doorgaans korte wachttijden voor klussen. 

We hebben bovendien een spoedlijn, met een 24 –uurs service, waardoor wij altijd bereikbaar zijn om lekkages en storingen te verhelpen. Zie hiervoor onze contact gegevens.

Wij zijn gevestigd in Geleen (Geleen-Sittard) en zijn met name werkzaam in de regio Zuid-Limburg. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en voor een offerte. U kunt ook via deze website een afspraak met ons maken. 


VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.